Ondernemers

Gepubliceerd op 10 juni 2021

Zo praten klanten over Graswereld in Wijchen

  Het Wijchense bedrijf Graswereld aan de Graafseweg 870 laat bij klanten een goede indruk achter. Dat is fijn en nog prettiger is het als de klant dat ook wil laat weten op de socials van het bedrijf. Zo meldde het Wijchense kunstgrasbedrijf de reactie van klant Lieke Vergunst op zijn media.

  Lieke: “Telefonisch en per app is Graswereld heel makkelijk bereikbaar. Snel in afspraken en na het uitkiezen van de grassoort en de offerte kon in dit toch drukke seizoen na twee weken al gelegd worden! Jongens kwamen eerst met 2 en later met 4 man leggen. Ging super snel! Heel strak gelegd, erg blij mee!”

  Of de reactie van Roy Ockers: “Graswereld is telefonisch en per app goed bereikbaar. Op 2 juni de offerte ontvangen en goedgekeurd. Op 7 juni is het allemaal gerealiseerd. Dat is nou Top service! Het bedrijf dat het gras kwam leggen levert goede kwaliteit. 2 jongens kwamen het grondwerk doen en 2 andere kwamen naderhand het tapijtje leggen. Alles netjes en goed op elkaar afgestemd!”

  Kijk! Dat zijn goede berichten! “Leuk als mensen hun ervaringen willen delen, want dan weten wij ook dat ons werk gewaardeerd wordt en we op de goede weg zijn!”, laten de Wijchense kunstgrasspecialisten weten.

  Kijkt u voor meer info op www.graswereld.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners