Foto's

Gepubliceerd op 4 februari 2020

Foto’s: Hertog Flip d’n Urste nieuwe heerser van ’t Vênnegat

Afgelopen zaterdag (1 februari) is Flip van Elst als nieuwe Hertog van het Vênnegat onthuld in een volle zaal de Markies op Alverna. Na een leuke sketch op nummers van André van Duin kwam Hertog Flip en zijn gevolg op de klanken van ‘Flip Fluitketel’ tevoorschijn vanachter het fruitige decor. Geheel in stijl had Flip zich uitgedost met de welbekende knalrode fluitketel, welke tijdens zijn installatie alsnog voor een echte steek verruild werd. In het dagelijks leven is Flip al meer dan 35 jaar werkzaam als stukadoor, en in z’n vrije tijd fanatiek autosport liefhebber.

Het komende carnavalsjaar zwaait Hertog Flip d’n Urste de scepter over Alverna en carnavalsvereniging de Berendonckers, samen met pages Dewi en Eefje, en adjudanten Marco en Johnny. Allemaal zijn ze al vele jaren graag geziene gasten in onze Berendonckerstal, en zijn wij ervan overtuigd dat ze er een prachtig carnavalsfeest van gaan maken! Na de onthulling bleef het nog lang gezellig tot in de late uurtjes.

Ook dit jaar zorgen de Berendonckers in samenwerking met de Markies weer voor een feestelijk compleet carnavalsprogramma voor zowel jong als oud. Het programma is elders in deze krant terug te vinden, evenals op onze website www.berendonckers.nl en Facebook pagina https://www.facebook.com/berendonckers/.

 Afscheid Hertog Arie

 Hertoggroep 2020 net na de onthulling

 Staatsiefoto Hertoggroep 2020

Restaurant de Markies | Graafseweg 600 | 6603 CM Wijchen

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners