Coronavirus

Gepubliceerd op 24 februari 2021

Wilfred en Elize Derks roepen alle Wijchense sporters op om naar de Go4Fit Actiedag te komen

Wilfred en Elize Derks roepen alle Wijchense sporters op om naar de actiedag te komen bij Sportclub Go4Fit Beuningen aan de Hadrianussingel 32!


Actiedag 27 februari 09.00-15.00 uur
ACTIE #SPORTSCHOLENOPEN

Wilfred en Elize: “Zoals u weet moesten wij de deuren van ons sportcentrum met ingang van 15 december wederom sluiten. Inmiddels zijn wij ruim 3 maanden verder en er lijkt weinig zicht op heropening op korte termijn. Op 2 maart gaan de middelbare scholen en de kappers weer open. Onze branche, die een essentiële bijdrage levert aan de preventieve gezondheidszorg en de vitaliteitsmotor van Nederland is, wordt volkomen genegeerd. Deze stilte willen wij op een positieve manier doorbreken. Wij zij geïnspireerd door de Belgische campagne van afgelopen weekend (10.000 km voor 10.000 levens), die geweldig succesvol is geweest en veel media-aandacht heeft opgeleverd.

Stilzitten is geen optie!
Met collega-fitnessondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.

Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09.00 tot 15.00 uur jou de mogelijkheid te bieden buiten een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. Dat kan fietsen of roeien zijn.

Vind jij ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten?
Kom dan zaterdag 27 februari een kwartier zo hard mogelijk roeien, fietsen of op de airbike.

We willen gezamenlijk zoveel mogelijk meters maken. Wij bieden buiten de mogelijkheid om met zoveel mogelijk deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid.
Uiteraard zullen tijdens deze dag alle coronamaatregelen in acht worden genomen.”

Schrijf je in! – 06-22710162 / www.go4fit.nl

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners