Coronavirus

Gepubliceerd op 7 november 2020

Wijkvereniging Wijchen-Noord sluit deuren tot januari

Afgelopen dinsdag zag u het al in de persconferentie, alle buurthuizen moeten tot 18 november volledig gesloten zijn! Daarna wordt er weer gekeken of én onder welke omstandigheden er weer activiteiten mogelijk zijn.

“Voor het bestuur en de contactpersonen van onze activiteiten betekent dit dat er na iedere persconferentie weer gebeld en gemaild moet worden met de deelnemers omtrent de voortgang van een activiteit.
Enkele activiteiten hebben inmiddels zelf al besloten dit jaar niet meer te willen komen.

Daarnaast zijn er de eenmalige activiteiten, zoals St. Pannekoek en het Oliebollenfestijn die de wijkvereniging altijd in november en december organiseert en waarvoor er de afgelopen tijd al speciale ‘corona’-draaiboeken waren gemaakt.

St. Pannekoek was al gecanceld en de vooruitzichten voor het Oliebollenfestijn zijn ook twijfelachtig.

Om aan al deze onduidelijkheden een einde te maken heeft het bestuur besloten om de deuren van de wijkvereniging tot januari te sluiten voor alle activiteiten. 

Met het nemen van dit besluit hoopt het bestuur alle bezoekers van de wijkvereniging vanaf 4 januari weer gezond te mogen begroeten tijdens een activiteit. Dit alles uiteraard onder voorbehoud.”

Bestuur Wijkvereniging Wijchen-Noord

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners