Ondernemers

Gepubliceerd op 11 december 2015

Wijchense Simone Hachmang genomineerd voor de Beauty Award

We meldden u al dat de Wijchense Marion van der Wielen genomineerd is voor de Beauty Award regio Noord. En nu blijkt dat nóg een Wijchense deze nominatie heeft mogen ontvangen!

Op 10 december 2015 kreeg Simone Hachmang (links op de foto) van de vakjury van de Beauty Award te horen dat ze met haar bedrijf mooi4me is genomineerd in de categorie Schoonheidsspecialiste Regio Zuid-Nederland 2016. Samen met twee andere schoonheidsspecialistes in Nederland dingt zij in deze categorie mee naar de prestigieuze prijs van de Beauty Award.

mooi4me logo   Na het inzenden van haar bedrijfspresentatie in oktober kreeg Simone enkele weken geleden bezoek van een mystery guest. Bij dit bezoek werd o.a. gelet op de kwaliteit van de behandeling, kennis, klantvriendelijkheid en het serviceniveau. “Een nominatie krijg je niet zomaar”, aldus Simone Hachmang. “Ik ben ontzettend trots dat ik dit voor elkaar gekregen heb. Mijn passie voor het uitdragen van een geweldig mooi vak is hiermee zeker geslaagd.”

De Beauty Award is dé verkiezing in de schoonheidsbranche. Het is een initiatief van Beauty Trade Professionals en het vakmagazine KOSMETIEK. De doelstelling is om extra publiciteit te generen voor het vak schoonheidsspecialist, het imago te verbeteren en de professionaliteit van dit vak te stimuleren. De organisatoren van dit evenement vinden dat de genomineerden ook dit jaar weer een hoog niveau hebben laten zien waar het allemaal om draait bij deze award: passie, kennis, vaardigheid en een hoge dosis business-skills.

De komende maanden staan voor alle 22 genomineerden ook in het teken van de Beauty Award. In januari volgt een persoonlijk interview met de vakjury. Voor Simone maar met één doel: op 21 maart 2016 over de rode loper te lopen in Studio 21 in Hilversum en de felbegeerde prijs in ontvangst te mogen nemen.

Vanaf januari kan er ook gestemd worden op de genomineerden op www.beauty-award. Simone Hachmang kan ook nog strijden voor de publieksprijs. Nominatie is een bevestiging als schoonheidsspecialiste op het gebied van huidverbetering of dat nu anti-aging of acne is. Simone wil laten zien dat je deze huidproblemen allemaal kunt verhelpen of verminderen. “Mijn taak als schoonheidsspecialiste is om samen met de klant te werken aan een mooie stralende huid. 9 van de 10 personen weten niet wat de conditie van hun eigen huid is. Hierdoor kopen ze vaak het verkeerde product.”

Simone werkt in haar instituut met de producten van Maria Galland. “Mijn motto is ook: investeer in een goed advies bij de schoonheidsspecialiste, want zij voelt en ziet de huid zoals geen ander hem ziet. Je hebt maar één huid en die moet zolang mogelijk mooi en in goede conditie blijven. Je huid is je mooiste sieraad, verzorg haar goed.”

De nominatie van Simone Hachmang is voor haar dan ook een bevestiging dat je binnen 1,5 jaar een succesvolle onderneming kunt neerzetten, waarbij je mensen echt helpt.

 

www. Mooi4me.nl

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners