Evenementen

Gepubliceerd op 20 september 2019

‘Wijchen staat stil’: living statues op 29 september, met kinderworkshop

Het anders zo levendige Wijchen centrum staat, op zondag 29 september, even stil.

  Op deze koopzondag zullen, tussen 13.00 en 17.00 uur, maar liefst 28 professionele Living Statues oftewel levende standbeelden door het hele centrum te bewonderen zijn. Onder hen enkele Nederlandse en Europese kampioenen maar… u bepaalt welke act Wijchens kampioen 2019 gaat worden. Vorig jaar viel de eer te beurt aan “De aardappeleters”.

Stem mee en om 17.00 uur wordt op de Markt bekend gemaakt welk living statue de Wijchense publieksprijs heeft gewonnen. De winnaar krijgt een mooie trofee en u maakt kans op een dinerbon van Het Wapen van Wijchen.

Voor de kinderen is er, op de Markt, een spectaculaire (gratis) activiteit: hoe wordt ik een Living Statue? Je wordt geschminkt, aangekleed en leert hoe je het beste als levend beeld kunt gaan staan. Hiervoor zijn slechts 75 plekjes beschikbaar, opgeven kan via basjansen79@live.nl dus wees er snel bij want vol=vol.

  Stichting BELEEF WIJCHEN bestaat uit een tiental enthousiaste mensen die zich geheel vrijwillig inzetten voor een bruisend en levendig Wijchen Centrum. Zij organiseren minimaal 2 grote evenementen per jaar en Wijchen staat stil is er een van. De evenementen worden mogelijk gemaakt door sponsoring van lokale ondernemers, Wijchen= en de gemeente Wijchen. Voor meer informatie bezoek de Facebookpagina van Beleef Wijchen.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners