School

Gepubliceerd op 18 april 2017

Wie wordt de Wijchense Conciërge van het schooljaar 2017?

D66 organiseert voor de tweede keerde de verkiezing van de ‘Wijchense Conciërge van het Jaar’ van het schooljaar 2017

Met de verkiezing ‘De Wijchense Conciërge van het Jaar’ wordt het onderwijsondersteunend personeel door D66 in het zonnetje gezet. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze jongeren hoort op steun te kunnen rekenen. Daarom organiseert D66 Wijchen deze verkiezing. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient een extra steuntje in de rug.

  Vorig jaar werd Mike Merkus, van basisschool Heilig Hart in Hernen, gekozen tot ‘Conciërge van het Jaar’. (Foto: D66 Wijchen)

Deze week ontvangen de basisscholen in Wijchen een e-mail waarin scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders worden opgeroepen om hun conciërge te nomineren.

Hoe gaat de verkiezing in zijn werk?

Tot 16 mei kunnen scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders hun favoriete conciërge nomineren. Dat kan via https://wijchen.d66.nl/concierge/ of via een mail aan info@d66wijchen.nl. Daarna is de publieksstemming geopend.

Op de website van D66 Wijchen kan iedereen dan op zijn of haar favoriete conciërge stemmen. Uit de publieksstemming komt op 31 mei een top-3.

Dan komt de vakjury in actie

Zij kiezen uit de top-3, op basis van de motivaties en reacties die bij de nominaties worden genoemd, hun favoriete kandidaat. De vakjury bestaat uit: Conrad Sommerdijk (directeur van Basisschool  De Vlasgaard in Zeeland) Sjef Daverveld (oud-lid van de commissie onderwijs gemeente Wijchen) en Mike Merkus, de eerste Wijchense Conciërge van het Jaar.

Op vrijdag 9 juni wordt de winnende conciërge in het zonnetje gezet.

Meer informatie:

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners