Coronavirus

Gepubliceerd op 20 november 2020

Wethouder Derks kookt over bij Café Anneke!

De Wijchense wethouder Nick Derks legt uit waarom. “Vandaag vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer! Op de Dag van de Ondernemer bedanken we ondernemers voor hun economische en maatschappelijke bijdrage. Zij zorgen immers voor banen, onze dagelijkse boodschappen en een bruisend centrum. Ook in coronatijd!

Op social media en op straat wordt vaak geroeptoeterd dat “het nog niet zo slecht met ondernemers gaat” of dat “het geld uit Den Haag meer dan genoeg is voor ondernemers”. Niets is minder waar. De realiteit is dat veel ondernemers zichzelf al maanden niet uitbetalen om het bedrijf te redden. Of dat het betalen van de huur en belastingen maanden wordt uitgesteld. De realiteit is ook dat iedere Haagse coronamaatregel een mokerslag is voor het doorzettingsvermogen van ondernemers.

Vandaag is de Dag van de ondernemer. Laten wij onze lokale ondernemers vooral vandaag en dit weekend bedanken door ze extra te steunen! Bestel een extra warme maaltijd bij de lokale horeca en neem direct een flesje wijn mee. Of koop die spijkerbroek juist bij de kledingwinkel in het centrum. Koop sinterklaascadeautjes bij de lokale ondernemer in plaats van online. Koop lokaal!”

Kijk ook op www.cafeanneke.nl hoe en welke panneke’s van Anneke u kunt bestellen. De wethouder is er klaar voor!

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners