4Daagse

Gepubliceerd op 1 juli 2019

Volg de passie van de 103e 4Daagse op onze media!

Het grootste wandelfeest ter wereld van 12 t/m 19 juli 2019 gaan we natuurlijk onder de aandacht brengen via onze media WijchensNieuws & HorecanieuwsWijchen!
1 ding is zeker; dit wordt weer een MEGA OPVALMOMENT waar duizenden Wijchenaren naar gaan kijken!!

Er zijn in Wijchen, zoals u weet, een paar belangrijke momenten tijdens de 103e 4Daagse.

  1. Op vrijdag 12 juli is er “Het Ontvangst op het Kasteel” van de Wijchenaren die dit jaar meelopen! De Gemeente Wijchen geeft speciale aandacht met een leuke ochtend! Wij gaan er een mooie fotoreportage van maken met ook uw bedrijf in beeld!
  2. Tijdens “De Dag van Wijchen” op woensdag 17 juli zullen de lopers in ons eigen dorp hartstochtelijk worden aangemoedigd! Het is dan één groot feest! Hiervan maken wij een vette video met uw bedrijfslogo in beeld!
  3. De triomftocht op “De Via Gladiola” op 19 juli is het klapstuk! Veel Wijchenaren lopen de 103e 4Daagse succesvol uit! Ook hiervan maken we een fotoserie met uw bedrijf in beeld!
  4. Daarnaast zullen we Wijchen DAGELIJKS gaan voorzien van 4Daagse nieuws met o.a. een Barometer met de stand van zaken over het aantal uitvallers.

In dit totaalpakket van 12 t/m 19 juli gaan we uw bedrijf dus exclusief onder de aandacht brengen op onze website’s, Facebook pagina’s en Twitter accounts. Voor €250 excl. kunt u er met uw bedrijfsuiting bij zijn!
We zullen echter slechts 7 bedrijven deze mogelijkheid bieden i.v.m. enige exclusiviteit. Op dit moment hebben zich reeds 3 bedrijven aangemeld.
Reageer dus snel via john@wijchensnieuws.nl of bel 0621424309 als u hierbij wilt zijn.

Met vriendelijke groet, mediateams van

  

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners