Voetbal: AWC loopt tegen 7-klapper van Juniana'31 aan

6 oktober 2019
Onder bar slechte omstandigheden waarbij het alleen druk was op de overdekte tribune begon AWC goed aan de uitwedstrijd tegen Juliana'31.

De eerste goede kans was dan ook voor Youri Hubers die uiteindelijk te slap inschoot. Het was toch Juliana'31 die op voorsprong kwam door Wouter op den Camp die profiteerde van een mistastende Jarik Veltmaat. Daarna was Juliana gevaarlijk met snelle, doeltreffende aanvallen over rechts die werden afgerond door Lars Loermans en weer Wouter op den Camp. Valk voor rust gaf Youri Hubers de meegereisde AWC-supporters toch nog was hoop door de 3-1 binnen te koppen na een goede voorzet van Fren Stevens.

In de 2e helft begon AWC met Safa Kizir voor Boy Visser en moest Nicky van de Groes al snel worden gewisseld voor Rico Timmermans vanwege een hamstringblessure. Binnen 3 minuten liep Juliana'31 uit naar 5-1 door doelpunten van Twan Smits en Jeroen Meijers via een prachtige vrije trap.

Na weer een snelle aanval over rechts kopte Wouter op den Camp zijn 3e doelpunt binnen. Voor AWC miste Safa Kizir nog een opgelegde kans. Het was echter Job van Lith die de 7-klapper voor Juliana'31 completeerde.