Voetbal: AWC behaalt 1-1 gelijkspel in uitduel tegen Halsteren

19 januari 2020
Landelijke Hoofdklasse B: Halsteren - AWC 1-1

Na een slordige 1e minuut is AWC de betere ploeg. Het resultaat een strak schot op de lat van Dennis Straten en een doelpunt van Safa Kizir in de 8e minuut. Na de 20e minuut komt Halsteren beter in de wedstrijd en na een dubieuze penalty komt Halsteren op 1-1. De spelers van AWC protesteren heftig, omdat de bal 2x zou zijn aangeraakt. Na het fluitsignaal voor de rust krijgt een speler van Halsteren de 2e gele kaart en rood.

De 2e helft zijn de teams aan elkaar gewaagd, ondanks het personele overwicht van AWC. Een opmerkelijk moment was wel het schot van Boy Visser, die via de lat overging en een strafschopmoment tegen Safa Kizir. Na voor alle teams 3 wissels, krijgt Sven Jansen nog de 2e gele kaart in de 83e minuut en wordt het personele evenwicht hersteld. Er volgen in het vervolg geen opmerkelijke momenten meer en is de eindstand 1-1.