Voetbal: Alverna Zaterdag 1 verliest met 1-3 van Oranje Blauw

11 oktober 2021
Na de nederlaag van vorige week waren de Alvernezen gebrand op een beter resultaat tegen Oranje Blauw.
De beginfase gaf nog goede moed al was de wedstrijd in balans. Na een verwoestend afstandsschot van 25 meter werd het 0-1. Alverna begon zich steeds meer te irriteren aan het vervelende gedrag van de tegenstander en dat leverde naast onsamenhangend spel ook een aantal gele kaarten op.
Het spel werd er allesbehalve beter van de na een slechte terugspeelbal werd de marge zelf naar 2 gebracht door Oranje Blauw, dit was tevens de ruststand.

Na rust werd er uit een ander vaatje getapt en speelden de Alvernezen wel voor de overwinning. Een penalty werd door Youri van Malten benut en er was weer geloof. Twee grote kansen bleven echter onbenut waardoor het geloof langzaam wegebte. In de counter werd het zelfs 1-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Wederom een matig resultaat voor Alverna. Er zal vanaf minuut 1 gespeeld moeten worden met de inzet zoals de 2e helft gespeeld werd de volgende wedstrijd om een beter resultaat te halen.

Verslag: Jeroen Heijnen