Voetbal: Alverna verliest laatste poulewedstrijd, CSV Apeldoorn - Alverna: 5-2

19 september 2021
Al in de eerste minuut ging het fout, een fout op het middenveld werd direct afgestraft 1-0. Ook na deze goal bleef CSV de betere ploeg, en het was aan doelman Max Ebbers te danken dat de stand tot de 41e minuut bleef zoals hij was. Maar toen moest ook hij capituleren, 2-0.

Het leek een gelopen koers toen CSV in de 53e minuut ook nog de 3-0 scoorde, maar toen rechtte Alverna even de rug en liet zien beter te kunnen dan men tot nu toe had laten zien. Na 61 minuten scoorde Lucas vd Heuvel de 3-1 en 5 minuten later was het Massimo Fonseca die zijn wekelijkse goaltje weer meepikte. Toch waren het de Apeldoorners die in de slotfase nog twee keer scoorden en zodoende de overwinning op 5-2 bepaalden.