Voetbal: Alverna pakt eerste competitienederlaag.

11 oktober 2021
  Alverna - HVCH 2-3

Alverna heeft de eerste competitienederlaag te pakken, men was niet genoeg gewapend tegen de veer- en strijdkracht van HVCH. Een fout op het middenveld leidde het eerste Heesche doelpunt van Jan v.d. Haterd in (0-1). Dat was al na negen minuten, tien minuten later stond de stand weer gelijk door een rake kopbal van Thomas Verkuijlen. Op het half uur was er weer de wekelijkse goal van Massimo Fonseca en kon Alverna met een 2-1 voorsprong gaan rusten.

Direct na rust viel de gelijkmaker, wederom door Jan v.d. Haterd. Vervolgens nam Alverna het initiatief en leek het een kwestie van tijd voordat men weer op voorsprong zou komen, echter in de slotfase gooide HVCH er nog een schepje strijdkracht bij en dit werd Alverna te machtig. Fout uitverdedigen leidde de 2-3 van Guus vd Wijgert en de eerste nederlaag van Alverna in.

Verslag: Henny Remmers