Gepubliceerd op september 6th, 2019

Videoclip: voor Immer Hansi & DJ Ronnie geen Liberté maar Lieber Bier!

   Immer Hansi & DJ Ronnie uit Wijchen gaan met Lieber Bier de oktoberfestmaanden goed van start. Na de succesvolle apres-ski-knaller Party Code Rood zijn Immer Hansi en DJ Ronnie opnieuw de studio ingedoken. Het resultaat is de meest feestelijke parodie op de bekende plaat Liberté.

  De clip is opgenomen op 2 verschillende Brabantse toplocaties: Bavaria Brouwerijcafé en de brouwerij Van de Oirsprong in Oirschot. Daarnaast heeft ook harmonie Sint Caecilia uit Lieshout-Mariahout meegewerkt aan deze productie.

  In de clip is ook het damesteam 7 “Damesbier” van MHC DES uit Kaatsheuvel prominent aanwezig. Deze meiden zijn dol op sporten, maar gaan in de derde helft ook graag voor de gezelligheid en de biertjes. De song genaamd “Voor ons geen Liberté maar Lieber Bier” wordt daar zondag 8 september officieel gepresenteerd.

  Daarnaast is de clip vanaf vandaag ook op Youtube en alle andere streamdiensten zoals Spotify en Itunes te zien en te beluisteren. DJ Ronnie staat zaterdag 14/15 en 17 september op de Kermis in Wijchen bij Sterrebosch evenals de PartyFriex, QMusic, Raymon Hermans, Sjaak en Summerland.

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners