Gepubliceerd op september 6th, 2021

Video: fantastische Strong Viking Edition met 16.000 deelnemers in Wijchen!

Organisator Jan Reijs kijkt tevreden, maar ook met mixed feelings terug na een druk bezocht weekend aan de Berendonck op Alverna/Wijchen. Jan: “We hadden natuurlijk de grote uitdaging om de 1,5 meter goed te handhaven. Met de extra ingedeelde vakken, de spreiding (ook bij de start en finish), de extra omheining en de 10 extra beveiligers is dat gelukkig prima gelukt!
Helaas mochten we geen horeca draaien waardoor we veel omzetverlies hadden. Toch hebben we er een goed gevoel aan over gehouden en waren we blij dat we eindelijk weer los konden! De Gemeente Wijchen was ook erg positief. In totaal hadden we afgelopen weekend zo’n 16.000 deelnemers waaruit blijkt dat de behoefte nog steeds groot is!
De volgende edities zijn in Gent België op 18 en 19 september, op 2 oktober op de Warsteiner Bierbrouwerij en op 16 en 17 oktober in Amsterdam. “Via www.strongviking.com zijn de tickets te bestellen.

Toch liet Jan Reijs doorschemeren dat het wel steekt als je ziet hoeveel mensen in Zandvoort aanwezig waren en waar wél horeca aanwezig mocht zijn. Laten we hopen dat het de laatste stuiptrekkingen zijn van de constant wisselende RIVM-maatregelen wat betreft de events om het coronavirus te overwinnen.

Hoe dan ook Strong Viking is back! Bekijk de prachtige beelden gemaakt door het Wijchense Your Productions https://youtu.be/dc7sV8pji2w en bekijk ook https://youtu.be/s1nTSFQDh4g

  Foto: Broer van den Boom

Tags: , , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners