Vacatures

Gepubliceerd op 14 oktober 2021

Vacature: Jumbo Herenstraat is op zoek naar jou!

Je bent graag met klanten, commercie en producten bezig. Als je dat nog eens mag combineren met taken op kassa/service en versafdelingen, dan heb jij jouw droombaan te pakken. De Jumbo-formule is je als Manager Klant & Commercie voor de vestiging Herenstraat in Wijchen dan ook op het lijf geschreven. Goed nieuws, want we hebben hier de leukste boodschap die je vandaag tegenkomt. Dit is jouw kans om medeverantwoordelijk te zijn voor onze winkel. Ben je er klaar voor?

Maak van klanten fans als Manager Klant & Commercie
Alles draait om commercieel beleid en het realiseren van een optimale klantbeleving en het voortdurend verrassen van je klanten. Belangrijk is de wijze waarop je je medewerkers begeleidt: door ze te coachen en positieve feedback te geven. In zo’n open sfeer kan iedereen zeggen wat hij of zij denkt, en werken aan de eigen ontwikkeling en groei. Verder:

  • Ondersteun je het team van specialisten die de dagelijks leiding op de winkelvloer hebben;
  • Besteed je samen met de Manager Proces aandacht aan een passende personeelsplanning en een commercieel plan, beide voor de korte en lange termijn;
  • Vervang je de Manager Proces bij diens afwezigheid.

Ben jij…
Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Manager Klant & Commercie nog een schepje bovenop. Hoe? Door je mensen zodanig te inspireren dat ze zichzelf beter willen maken. En door samen met de Manager Proces ontwikkelingen bij Jumbo, in je marktgebied en in de sector in de dagelijkse winkelpraktijk te integreren. Daar kun je je ondernemende en ambitieuze instelling prima bij gebruiken.

De leukste boodschap begint bij jou 
Dus Manager Klant & Commercie… durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie. Stuur je sollicitatie op naar dirk.beverloo@jumbo.com

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners