Uitgelicht

Gepubliceerd op 11 juni 2019

Uitnodiging inloopbijeenkomst Meanderende Maas

Maandag 17 juni organiseert projectorganisatie Meanderende Maas een inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst is van 16.00 tot 21.00 uur in gemeenschapshuis Acropolis, Broeder Everardusplein 1 in Megen. U bent van harte welkom op het tijdstip dat u uitkomt. U kunt parkeren op de parkeerplaatsen aan de Maasdijk 44 of het Graaf C. De Brimeuplein in Megen.

Tijdens de inloopbijeenkomst op 17 juni geeft de projectorganisatie informatie over:

  • De aanpak van het project en waar ze nu staan.
  • De kansrijke alternatieven X en Z en de beoordeling van de alternatieven. De kansrijke alternatieven van oktober 2018 bestaan uit maatregelen aan dijk, uiterwaarden en rivier. De maatregelen verschillen per alternatief, zodat ze de plussen en minnen goed in beeld kunnen brengen. Uit de beide alternatieven wordt het voorkeursalternatief samengesteld.
  • De reacties uit de omgeving op de kansrijke alternatieven, verzameld tijdens dijktafels, werkplaatsen en gesprekken met stakeholders. Zij laten zien wat ze met reacties doen. Nu in de verkenningsfase en in de volgende fase van het project, de planuitwerking.
  • De vervolgstappen richting de ontwikkeling van het voorkeursalternatief, inclusief de mogelijkheden van formele inspraak.

Vragen of meer informatie?
Tijdens de inloopbijeenkomst horen de medewerkers graag uw vragen, aandachtspunten en wensen. Op www.meanderendemaas.nl leest u alles over het project. Wilt u graag op de hoogte blijven? Op de website kunt u zich opgeven voor de digitale nieuwsbrief.

Foto via website gemeente Wijchen

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners