Gemeente

Gepubliceerd op 4 december 2018

Uitkomsten enquête Wijchen-Zuid

Hoe ervoor te zorgen dat Wijchen-Zuid de komende dertig jaar een aantrekkelijke woon- en leefomgeving blijft? Dat is de vraag bij het project Hart van Zuid. De resultaten van de bewonersenquête onder 7000 inwoners van Wijchen-Zuid laten zien dat er een mooie uitdaging ligt voor de wijk en voor het voorzieningenhart (winkelcentrum en directe omgeving). Maar liefst 800 inwoners vulden de vragenlijst afgelopen zomer in.

  Informeren op 8 december
Op zaterdag 8 december staat de speciale Hart van Zuid-tent (zie foto) in het winkelcentrum Zuiderpoort. U kunt de tent bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur. De gemeente is zaterdag te vinden in de buurt van de supermarkt. Bewoners kunnen projectleden ontmoeten en praten over de uitkomsten van de enquête en het vervolg. Dankzij de vragenlijst is er bijvoorbeeld veel beter beeld waar de kansen en uitdagingen voor Wijchen-Zuid zijn.

Meer weten?
Natuurlijk kunnen alle bewoners kennisnemen van de uitkomsten van de enquête. Ook als zij niet zaterdag een bezoek kunnen brengen aan de Hart van Zuid-tent. Vanaf volgende week zijn de uitkomsten van de enquête te vinden via www.wijchen.nl. Daar vindt u ook alle andere informatie over het project. Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar hartvanzuid@wijchen.nl.

  Op de foto de organisatoren van Hart van Zuid in juli van dit jaar.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners