Ondernemers

Gepubliceerd op 11 juni 2019

totalIT Computershop krijgt het steeds drukker!

  De computershop in de Touwslagersbaan 30A in Wijchen heeft over belangstelling niet te klagen. Er zijn in Wijchen en de regio namelijk soortgelijke bedrijven weggevallen en de drukte neemt dus toe. Eigenaar Frank Nelissen blijft er nuchter onder. “Natuurlijk is het leuk als ondernemer dat je meer klanten naar je zaak krijgt, maar het goed en snel leveren van ons werk blijft natuurlijk het allerbelangrijkste. En dat gaat ons nog steeds prima af!” Het totaalpakket dat het bedrijf levert bestaat uit:

1. Computer-APK want uw computer of laptop heeft onderhoud nodig.
2. Second Live Inktcartridges van A-kwaliteit inkt, met 100% garantie, met meer inhoud en een lagere ml prijs.
3. Het nieuw “wrappen” van computeronderdelen maakt uw laptop uniek en verbergt beschadigingen.
4. De IT PRO DEALS waarmee de beste computer- en onderdelendeals voor u als klant geregeld worden!

  Frank vertelt: “Als klant wil je kunnen vertrouwen op goed advies wat betreft uw computer, tablet of laptop. Ik zeg altijd: onze core bussines is Verkoop & Reparatie van computers en aanverwante artikelen. En dat houdt ook in Onderhoud, Domotica (ook camera-installatie’s) en allerhande WiFi-problemen oplossen. We zijn er lekker druk mee.”

  Wist u trouwens dat totalIT Computershop ook desgewenst bij u als klant aan huis komt? Wel zo gemakkelijk! Bekijk meer info en ook producten op www.totalit.nl.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners