Uitgelicht

Gepubliceerd op 7 november 2020

Summerland neemt na 7 jaar afscheid van zangeres Marloes! Lindy volgt haar op

De ook in Wijchen bekende coverband krijg een nieuwe zangeres. Dat lieten ze weten op hun Facebookpagina“Na 7 jaar en met meer dan 1000 optredens achter de rug verlaat zangers Marloes de band Summerland. Van de kleinste kroegen, schuttersfeesten, kermissen, mega tenten, festivals, theaters en talloze bruiloften. Waar heeft de band niet gestaan en wat heeft dat een succes verhaal gemaakt van dit team.  
Met pijn in het hart maakt Marloes Bolt deze keuze om meer bij haar kinderen te kunnen zijn, het vele optreden met Summerland gaat niet meer samen met haar privéleven. 
Uiteraard  respecteren wij  deze keuze en zijn we inmiddels  op zoek gegaan naar de juiste opvolgster, en samen hebben we de juiste zangeres  gevonden!
Vanaf januari 2021 wordt Marloes opgevolgd door zangeres Lindy Kloppenburg. Deze 22-jarige blondine uit Huissen kun je kennen van o.a “The Voice of Holland” en het RTL4 programma ”All Together Now” en “Thank you for the Music” van SBS.

Oud-zangers Marloes stoomt de kersverse Lindy klaar zodat Orkest Summerland (na de corona) weer vol gas kan geven! Vanaf heden zijn de repetities weer in volle gang en zullen we samen ervoor zorgen dat Summerland zodra het weer kan er zorg voor zal dragen dat de topband die jullie gewend zijn er weer helemaal klaar voor is.”

We hopen Summerland snel weer in Wijchen te mogen begroeten in de nieuwe samenstelling!

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners