Goed doel

Gepubliceerd op 4 april 2019

Stichting High Hopes en stagiaires van het Maaswaal College organiseren onvergetelijke dag

Al jaren helpt Stichting High Hopes mensen in financiële nood. Gezinnen die niet bij de Voedselbank kunnen aankloppen,  maar maandelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen. Tijdens de feestdagen kunnen deze gezinnen terugvallen op de stichting. In 2018 werden ook de eenzame ouderen uit de Zuiderhoek in Wijchen met een kerstpakket verblijd door de omgekeerde adventskalenderactie. Want ook deze doelgroep ligt de stichting nauw aan het hart.

  Dit jaar mocht de stichting High Hopes rekenen op een handjevol stagiaires van het Maaswaal College uit Wijchen. Deze dames kregen de opdracht een evenement te organiseren waarin beide doelgroepen samen zouden komen. Een dagje voor jong en oud. Afgelopen zondag 31 maart was het zo ver en stond er een bingo gepland voor de gezinnen en ouderen,  waarbij men ook in de gelegenheid was zichzelf te vereeuwigen bij de photobooth. De meeste prijzen werden aangeschaft door de stichting zelf, maar ook bedrijven en zzp’ers uit de buurt hebben volop gedoneerd. Zelfs een kunstenares uit het verre Westen, Hillegom, doneerde 3 schilderijen.

De respons was uitzonderlijk; vrijwilligers en stagiaires hebben er alles aan gedaan om de dag onvergetelijk te maken voor beide groepen. Stichting High Hopes kan terugkijken op een fantastische dag, die zich in 2020 beslist zal herhalen.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners