Ondernemers

Gepubliceerd op 26 januari 2015

Steun Marion van der Wielen en stem voor Beauty Award!

De Wijchense schoonheidsspecialist Marion van der Wielen is met haar bedrijf Beauty & Relax Lounge genomineerd voor de Beauty Award 2015. Dat maakte de jury van het prestigieuze evenement vandaag bekend. Marion is één van de drie genomineerden voor de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar’ in de regio Noord.

Na een intensieve selectieronde waarin Marion haar portfolio aan de vakjury voorlegde kreeg zij bezoek van een Mystery Guest. Enkele weken later werd bekend dat ze door was naar de grote finale en daarmee kans maakt op een prestigieuze Beauty Award.

Trots

Marion: “Ik ben supertrots en blij met mijn nominatie en nu ik zover gekomen ben hoop ik nog maar één ding: 2 maart – tijdens de grote gala-uitreiking in Studio 21 – het felbegeerde beeldje in ontvangst te mogen nemen. Alleen al bij de gedachte krijg ik kippenvel. Ik ben enorm trots dat ik in 9,5 jaar tijd een goedlopende salon met een unieke visie heb kunnen neerzetten. Het winnen van een Beauty Award zou dan ook een geweldige kroon op mijn werk zijn en een heel mooie extra stimulans voor de toekomst”, aldus Marion. Naast de vakjuryprijs kent de Beauty Award ook een Publieksprijs. Tot en met 14 februari kan er op Marion gestemd worden via de website www.beauty-award.nl/publieksprijs.

Gezonde stralende huid

In haar prachtige salon – gevestigd in Bedrijvencentrum De Kraanvogel, pal achter het station in Wijchen – helpt Marion haar klanten om het mooiste uit hun huid te halen. Als specialist in huidverbetering en Anti-Aging richt zij zich op het behalen van zicht- en merkbare resultaten. Want zoals Marion zegt: iedereen verdient een gezonde, mooie en stralende huid. Want als je huid straalt, doe jij dat ook!
Naast het behalen van resultaat, staan ook pijlers als informatievoorziening en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Zo wordt de klant eerst uitgenodigd voor een gratis Stralende Huid Scan en worden de behandelingen voor acne en elektrisch ontharen door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Ben jij benieuwd wat Marion voor jouw huid kan betekenen? Neem dan een kijkje op haar website www.schoonheidsspecialistwijchen.nl en download dan meteen het gratis e-book ‘5-stappenplan om het mooiste uit jouw huid te halen’.

Beauty & Relax Lounge, 024-6455676, Zomertaling 131-7, Wijchen, www.schoonheidsspecialistwijchen.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners