Uitgelicht

Gepubliceerd op 16 juni 2021

‘Soamen op ’n Benkske’ organiseert Musical Brain Fitness

 Op zaterdag 26 juni gaat Soamen op ’n Benkske een leuke “doe”-activiteit buiten organiseren (link, pdf). Gezelligheid, fit door beweging en muziek staan hierbij centraal. Onder de naam Musical Brain Fitness worden de deelnemers ontvangen bij BuitenOverleg aan de Groenewoudseweg 86 in Wijchen en kunnen ze genieten van het fantastische uitzicht over het Wijchens Ven in het buitengebied van Alverna. Na bijgekletst te hebben met koffie, thee en iets lekkers kunnen zij deelnemen aan twee verschillende workshops. Namelijk fit door beweging en een workshop muziek. Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

De workshops fit door beweging en muziek worden begeleid door Irma Soetekouw en Jaap Orth. Er is die dag plaats voor twee verschillende groepen. Bij regen is er een overkapping voor de activiteiten. Aanmelden is nodig om te kunnen deelnemen. Let op: vol=vol.

Aanmelden van nieuwe deelnemers kan bij Soamen op ’n Benkske door te  mailen: benkskewijchen@gmail.com of bellen met 06-83423258 (tussen 19.00 en 21.00 uur).

Soamen op ’n Benkske is een stichting die activiteiten organiseren om inwoners uit de gemeente Wijchen met elkaar in contact te brengen die veel alleen zijn, zich eenzaam voelen of niet zo gemakkelijk ergens alleen naar toe gaan. Wijchenaren die het moeilijk vinden om aansluiting te vinden of een beperkt sociaal netwerk hebben zijn van harte welkom bij de activiteiten van Soamen op ’n Benkske.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners