Kerstmis

Gepubliceerd op 27 november 2019

‘Soamen op ’n Benkske’: Kerst vieren doe je samen

  Om iedereen een onvergetelijke gezellige kerst te laten beleven organiseert “Soamen op ’n benkske” een kerstbrunch op 1e kerstdag voor hen die met Kerst niet alleen willen zijn. Deze kerstbrunch wordt speciaal en sfeervol omlijst met kerstliedjes gezongen door Arjen Tijs en Wendy.

Kerst is bij uitstek een feest dat je graag met anderen samen wilt zijn. “Soamen op ’n benkske” gaat zich inspannen om een unieke gezellige middag te organiseren, zodat deze Kerst voor iedereen speciaal wordt.

“Soamen op ’n benkske” organiseert activiteiten voor Wijchenaren die veel alleen zijn of waarbij de doordeweekse dagen lang duren. De nadruk tijdens de activiteiten ligt op gezelligheid, ontmoeten en je thuis voelen.

Deze middag wordt in samenwerking met Dorpshuis de Oase, DOP Alverna en restaurant zaal De Markies georganiseerd. De kerstbrunch vindt plaats op woensdag 25 december van 11.30 uur tot 14.00 uur in dorpshuis de Oase. Er wordt een kleine bijdrage van € 10,- gevraagd.

Wilt u deelnemen of kent u in uw omgeving iemand met een beperkt sociaal netwerk die u graag zou willen aanmelden voor deze fijne onvergetelijke kerstbrunch? In verband met de organisatie vragen wij om aanmelding voor 15 december. Heeft u vragen of wilt u zich of iemand anders opgeven voor deze onvergetelijke gezellige kerstbrunch, dan kunt ons mailen: benkskewijchen@gmail.com.

Soamen op ’n benkske
Elaine van Haren
Sjaak Jansen
Angelique Haas
Peggy van Beek
Pieter van der Have
Leonie van den Nieuwenhuijzen

  “Soamen op ‘n Benkske” is een werkgroep die zich inspant voor de inwoners van de gemeente Wijchen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Zij zet zich in om gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de activiteiten van de werkgroep ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten. Door de programmering voelen mensen zich thuis en op hun gemak.
Voor hun activiteiten zijn zij permanent op zoek naar sponsoren, om ze mogelijk te kunnen blijven maken. Wilt u ze ondersteunen voor dit goede doel, dan is elke bijdrage van harte welkom op: NL 67 ABNA 0837 6898 99 t.n.v. JJM Jansen inzake Soamen op ’n benkske.

Foto: vorig jaar was de eerste “Soamen op ‘n Benkske”-kerstbrunch tijdens het evenement Wijchen Schaatst.

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners