Coronavirus

Gepubliceerd op 6 april 2021

Rob Schilten: “de Planeet Reizen gaat gewoon door!”

Rob Schilten laat vandaag na het faillissement van D-Reizen weten: “VakantieXperts de Planeet is een onafhankelijk familiebedrijf, in handen van de tweede generatie en staat al jaren garant voor het reserveren en begeleiden van de mooiste vakanties wereldwijd.
VakantieXperts de Planeet is franchisenemer van VakantieXperts. De naam VakantieXperts is een merknaam van de D-rt groep waar ook het merk d-reizen onder valt. De D-rt groep heeft vandaag bij de rechtbank financieel onvermogen gemeld.

Met het faillissement van D-reizen zal onze franchisegever wegvallen, hetgeen wij uiteraard zeer betreuren. In de pers zal hoogstwaarschijnlijk ook VakantieXperts als merk genoemd worden. Wij vinden het belangrijk en noodzakelijk om te melden dat dit faillissement geen gevolgen heeft voor De Planeet Reizen en haar klanten. Voor de reeds geboekte reizen, openstaande vouchers en nieuw te boeken reizen veranderd niets.

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze berichtgeving, schroom niet om ons te benaderen, wij staan voor u klaar, nu en in de toekomst! www.deplaneet.nl, tel 024-6411414

  Met vriendelijke groet,
Rob Schilten en Team De Planeet Reizen.”

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners