Politie

Gepubliceerd op 6 november 2020

Opvolger Wijkagent Henry van Galen bekend: Kai Bergers wordt wijkagent Wijchen-centrum

Wijkagent Henry van Galen gaat stoppen bij de Wijchense politie, maar blijft actief in het Wijchense: “Beste mensen, na ruim 48 mooie jaren vertrek ik binnenkort bij de politie. Woensdag 25 november is mijn laatste werkdag. Het was een voorrecht om in Wijchen wijkagent te zijn. Iedereen heel erg bedankt voor de fijne contacten en samenwerking!
  Ik vertrek bij de politie, maar niet uit Wijchen. Vanaf 1 januari ga ik namelijk aan de slag bij Toezicht en Handhaving van de gemeente. Een mooie nieuwe uitdaging, waar ik graag met mijn collega’s en u ga samenwerken aan een schoon, heel en veilig Wijchen en Druten

  Mijn opvolging bij de politie is geregeld. Collega Kai Bergers wordt de nieuwe wijkagent voor Wijchen-centrum. Ik wens Kai heel veel succes en werkplezier in deze mooie wijk!”

  Wij van Wijchensnieuws.nl bedanken Henry voor de jarenlange fijne samenwerking en wensen hem uiteraard veel succes in zijn verdere loopbaan/ En Kai: welkom in Wijchen-centrum!

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners