Ondernemers

Gepubliceerd op 4 februari 2015

Ondernemersclub VONK maakt nieuwe start

Ondernemersclub VONK (Vrouwelijke ONdernemers Koppelen) wordt weer een open netwerk voor ondernemende vrouwen binnen én buiten Wijchen. Iedere tweede dinsdagochtend van de maand (de volgende is op 10 februari) is er een bijeenkomst in Wijchen, waarbij kennis delen en netwerken centraal staan.
 
Open karakter
VONK Wijchen bestaat nu drie jaar. In het begin was het een open netwerkclub, waarbij ondernemende vrouwen vrijblijvend de bijeenkomsten konden bijwonen. Begin 2014 werd VONK een officiële vereniging inclusief leden en bestuur. Inmiddels is gebleken dat het open karakter beter bij de doelstelling van de organisatie past, waardoor VONK weer terugkeert naar de oorspronkelijke vorm. Oprichters Astrid Schraven en Helga Geelen leggen uit: “We willen de drempel verlagen, zodat meer mensen zich kunnen aansluiten bij VONK. Daarom zijn ook vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een leidinggevende functie van buiten Wijchen voortaan van harte welkom.”

Kennis
Het doel van VONK is om van elkaar te leren en verbindingen te leggen tussen vrouwelijke ondernemers. Dat gebeurt iedere tweede dinsdagochtend van de maand van 9.00 uur tot 11.30 uur bij Sterrebosch in Wijchen. Aan de hand van een lezing of presentatie door een inspirerende spreker gaan de aanwezigen aan de slag met het betreffende onderwerp. “Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te netwerken, maar het wordt zeker geen theekransje. We willen kennis opdoen en ervaringen uitwisselen over verschillende thema’s binnen het ondernemerschap.”

Sprekers
Iedere maand is er een andere spreker. Diegene mag kosteloos zijn bedrijf presenteren of een ander onderwerp aan bod laten komen, waarna de aanwezigen aan de slag gaan met een vraag of statement rond dit onderwerp. Uiteraard zijn ook mannen van harte welkom als spreker. Heeft u interesse om te spreken of uw bedrijf te presenteren tijdens een VONK-bijeenkomst? Neem dan contact op met de organisatie via info@vonkwijchen.nl.

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners