Ondernemers

Gepubliceerd op 16 december 2020

Mooie binnenzonwering als raamdecoratie bij Kroon Montage

De raamdecoratie en raambekleding die u bij het familiebedrijf Kroon Montage in Wijchen aan de Graafseweg 837 kunt kopen is zowel decoratief als functioneel. Veel producten kunt u ook met een verduisterende stof bestellen. De bediening van de raamdecoratie is altijd kind-veilig, volgens de eisen van de Europese Unie. Kroon Montage is al 25 jaar expert op het gebied van adviseren en monteren van binnen- en buitenzonwering. Hierbij alle voordelen van de raamdecoratie nog eens op een rij:

* Reguleer eenvoudig de lichtinval in uw woning.
* Binnen- en buitenzonwering op elkaar afstemmen, zodat de werking elkaar versterkt.
* Elektrische bediening via een afstandsbediening met meerdere kanalen of met een app is ook mogelijk.

Bezoek onze online showroom en ontvang persoonlijk advies
Als u graag via www.kroonmontage.nl raamdecoratie of raambekleding wilt kopen, bent u van harte welkom in de online showroom. Hier bekijkt u op uw gemak alle mogelijkheden en geven de mensen van Kroon Montage u graag persoonlijk advies. Uiteraard maken ze de gekozen decoratie precies op maat en zorgen we, indien gewenst, voor een vakkundige montage bij u thuis. Heeft u vragen? Bel 024-6757859 of stuur een e-mail naar info@kroonmontage.nl.

Kroon Montage: “Wij werken op dit moment thuis en zijn daarom ook mobiel te bereiken op maandag en dinsdag via 0621227433. Op woensdag en donderdag via 0641328209  en na de feestdagen op vrijdag, zaterdag via 0653783548.

Thuisbezoek en montage kunnen doorgaan tijdens de lockdown.”

Tags: ,
Naar boven ↑  • Partners