Ondernemers

Gepubliceerd op 4 december 2015

MKB Wijchen, VONK en de Open Coffee op 16 december

Netwerken gaat over verbindingen leggen en nieuwe mensen ontmoeten. Op woensdag 16 december aanstaande bent u, uw accountmanager, uw leverancier en uw zakelijke klanten uitgenodigd in de Huiskamer van Wijchen. Tussen 9.00 en 12.00 uur is er een gevarieerd programma. De organisatie van deze netwerkbijeenkomst laat u graag het volgende weten:

Ondernemers vertellen

Onder bezielende leiding van Erik op ten Berg (Pioen Consult) zullen vier ondernemers plaatsnemen op het podium om u te vertellen over bijvoorbeeld kansen en bedreigingen en goede en slechte zakelijke beslissingen. In dit interactieve uurtje heeft u zelf ook een rol. Door korte brainstorms ontmoet u nieuwe relaties en krijgt u stof tot nadenken. Per onderwerp nodigen we een extra ondernemer uit de zaal uit om plaats te nemen op het podium, waardoor u zichzelf of uw bedrijf nog meer in de kijker kunt spelen.

Het vaste panel bestaat uit vier bekende Wijchense ondernemers:

Mariska de Wildt – Presspower

presspower-logoMet Presspower timmert Mariska flink aan de weg. Overal in Wijchen zie je door haar bedrukte auto’s en borden. Het zou zo maar kunnen dat als je nu uit het raam kijkt, je haar werk ziet. Mariska zorgt ervoor dat je als bedrijf professionaliteit uitstraalt. Dit schept vertrouwen naar je (potentiële) klanten en versterkt je marktpositie. Een goede uitstraling is absoluut een concurrentievoordeel!

Leo Meiburg – Meiburg Tuin- en Parkmachines

meiburgLeo Meiburg is uw eerste aanspreekpunt bij Meiburg Tuin- en Parkmachines bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte park- of tuinmachine. Met meer dan 10 jaar ervaring leveren Leo en Dillian vanaf de Nieuweweg, met passie voor het vak en een gedegen agrarische achtergrond machines door heel Nederland. Het kan zomaar zijn dat jouw robotmaaier ook van Meiburg komt!

Arja van der Valk – De Bloeifabriek

57De-Bloei-Fabriek_def-(1)2Arja kennen we doordat ze afgelopen jaar in het nieuws kwam met haar boek ‘Alles draait om de juiste mentaliteit’. Maar Arja traint al jaren professionals in het bedrijfsleven in vaardigheden en gedrag. Met de Bloeifabriek verzorgt zij mentale work-outs, gericht op het vergroten van werkplezier; werknemers floreren, zijn productiever én verzuimen minder!

Tibor Garvelink – Gebied & De Wijs / Krullentoren

gebiedendewijsDeze ondernemende duizendpoot kent u van de Krullentoren, van zijn meedenken in het centrummanagement en zijn eigen projectontwikkelingsbureau Gebied & de Wijs. Tibor begeleidt en stuurt mens en proces op het vlak van organisatie-, vastgoed-, locatie- en gebiedsontwikkeling. De toren laat zien dat out-of-the-box denken tot iets moois kan leiden!

Entertainment door Hakoena

logoDe ochtend wordt muzikaal omlijst door medewerkers van Theatherschool Hakoena. Koen Logtens dacht graag met ons mee toen we hem vroegen of hij met zijn bedrijf hier iets in kon betekenen. Hakoena weet al jaren met bevlogen, deskundige docenten en enthousiaste leerlingen (jong en oud) een plek te bemachtigen in het Wijchense verenigingsleven. We zijn erg blij dat Koen en zijn team hebben toegezegd!

Goede doel: Vincentiusvereniging Wijchen

logo_vincentiusvereniging_nederlandTijdens de decemberkoffie proberen we steeds een mooi bedrag op te halen voor een goed doel. VONK stelde voor dit jaar de Vincentiusvereniging (afdeling Wijchen) te sponsoren met een financiële bijdrage of een product of dienst van uw eigen bedrijf.
De Vincentiusvereniging is niet zomaar een goed doel. De vereniging is een lokaal georganiseerde vrijwilligersorganisatie, die (de kinderen van) zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving helpt. Dat kan bijvoorbeeld zijn door bij te dragen aan een anders onbetaalbaar sportclubabonnement. Deze vereniging is gebaat bij uw financiële donatie! We vertellen u graag meer tijdens de Open Coffee.

Waar en wanneer?

We zien u graag tijdens de Open Coffee Wijchen, op woensdag 16 december, Campuslaan 6 in Wijchen. Heel graag tot dan!

Deze Open Coffee wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkclubs VONK en MKB Wijchen.

mkbwijchen Vonk-Wijchen

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners