Ondernemers

Gepubliceerd op 3 mei 2021

Mark de Makelaar: “Mijn taak is om geheel te ontzorgen!”

  De 43-jarige Mark Jacobs is per 2 april een nieuwe makelaar in Wijchen. “Ik haal energie uit mensen met elkaar verbinden, liefst breng ik 2 uitersten bij elkaar”, laat Mark in zijn woning in de Heilige Stoel 5361 weten. Met zijn jarenlange ervaring in de branche is het zijn doel dat de huizenkoper totaal geen zorgen meer heeft en dat alle stappen goed en grondig gebeuren. “Voor de verkoop zelf verzamel ik alle data en informatie, zodat we goed inzicht hebben in de waarde en voordelen van de te verkopen woning. Ik maak gebruik van de beste fotograaf en tekstschrijver die ik ken. Tel daar 15 jaar ervaring bij op en kwaliteit is verzekerd”, zegt hij lachend.

Over zijn tarief laat Mark weten: “De investering om je huis snel te verkopen voor een goede prijs is slechts 1% van je verkoopprijs. Een stuk lager dan gemiddeld dus. Dat kan, omdat ik weinig kosten heb (met thuiskantoor, fiets en alles lokaal). En die 1% verdien ik met mijn kennis en ervaring zo voor je terug!”

Daarnaast vind hij snelheid van handelen belangrijk: “Ik zit er bovenop en handel meteen. Via telefoon, whatsapp stem ik belangrijke zaken met de klant af. Je wilt namelijk niet dat je huis te lang op de markt blijft en daarmee in waarde daalt. Omdat ik me focus op deze regio, weten kopers me snel te vinden en heeft de klant zijn huis zo verkocht.”

Meer info over Mark de Makelaar via www.markdemakelaar.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners