School

Gepubliceerd op 13 januari 2021

Maaswaal College interactief!

Vanaf woensdag 13 januari lanceert het Maaswaal College hun eigen game met de naam: Maaswaal Game. Een interactieve manier om via een van de locaties het Maaswaal College beter te leren kennen, goed rond te kijken én daarbij verschillende opdrachten uit te voeren. Daarnaast is vanaf 18 januari de Virtuele Tour actief, waarbij er toch persoonlijk contact mogelijk is.

In wat normaal een wervelende periode is zet de verlengde lockdown t/m 9 februari een streep door alle fysieke mogelijkheden om scholen te bezoeken. De nieuwsgierige groep 7/8 leerling mag zich niet op een scholenmarkt oriënteren, geen kennismakingsmiddag of open lesmiddagen meemaken en al helemaal geen open dag bezoeken. De groep 7/8 leerling kan online door de school lopen, online lesjes volgen, informatie aanvragen of via de schoolwebsites aan informatie komen. Zo ook op het Maaswaal College.

Vanaf woensdag 13 januari kan iedereen, groot én klein, via ons Maaswaal Game kennismaken met het Maaswaal College. Wat er zo anders is aan deze manier van kennismaken? Het spreekt de leerling aan, door het als een echt spel te spelen, met opdrachten en informatie onderweg. Vanaf maandag 18 januari is de Virtuele Tour bruikbaar. Bijzonder aan deze tour is dat je met een docent/medewerker van het Maaswaal College door de school kunt ‘lopen’ en zo al je vragen persoonlijk beantwoordt krijgt.

Wat belangrijk is tijdens een voorlichtingsperiode is het persoonlijk contact met deze groep leerlingen en hun ouders. Dat contact maakt de jas ook echt warm. Het Maaswaal College hoopt met het spel en de persoonlijke tour te laten zien dat het naast alle kennis, materialen, vaardigheden en expertise, ook gewoon een heel veel plezier in huis heeft!

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners