Goed doel

Gepubliceerd op 8 juni 2021

Maaswaal College houdt Wijchens Warmste Dag voor giro 555

In 2019 werd voor het eerst de Wijchens Warmste Week georganiseerd: een week lang zamelden leerlingen van het Maaswaal College, locatie Oosterweg, geld in voor vijf diverse en uiteenlopende goede doelen. De opbrengst was bijna 11.000 euro. In 2020 heeft deze UNESCO-goede doelen actie door COVID helaas geen doorgang gevonden. Dit jaar, op vrijdag 18 juni a.s., organiseert het Maaswaal College een coronaproof en afgeslankte versie met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor giro 555, wat zich inzet voor coronasteun in armere landen.

Dit jaar zal er geen hele week aan activiteiten mogelijk zijn wegens de coronamaatregelen. Toch is de organisatie druk met allerlei alternatieven die voor de leerlingen ontspannen en leuk zijn en tevens het goede doel steunen. In plaats van een week aan activiteiten is deze geconcentreerd op één dag: vrijdag 18 juni: Wijchens Warmste Dag! Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel.

Dit doen de leerlingen door in de week vooraf aan de WWD bijvoorbeeld auto’s te wassen, gras te maaien, spullen te verkopen of cakejes te bakken. Leerlingen krijgen hiervoor een sponsorkaart mee naar huis. Dus staan de leerlingen voor uw deur in de week van 14 t/m 17 juni? Steun hen en daarmee giro 555. Op vrijdag de 18e is er voor de leerlingen een UNESCO/wereldfestival en nog enkele andere, nog geheime, activiteiten. Doet u mee?

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners