Gezondheid

Gepubliceerd op 27 augustus 2019

Lezing ‘Leefstijl als medicijn’ bij de bibliotheek

Kun je ziekten voorkomen én genezen door een gezonde leefstijl? Is dat waar, wat is dan waar? En zo ja hoe dan? En is dit voor iedereen hetzelfde? En over welke ziekten gaat het dan? En welke stappen kun je zelf zetten voor méér gezondheid? En wat als een chronische ziekte niet overgaat? Hoe kun je dan op een positieve manier leven?

  Deze vragen worden op een interactieve manier behandeld door Marian Nillesen, Leefstijlcoach van Leefstijlxtra, POH en ambassadeur van Wijchen Gezond. Door haar kennis en ruime ervaring krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Op deze avond krijg je meer informatie over gezondheid en leefstijl, positieve gezondheid en kun je ontdekken hoe jouw eigen gezondheid er voor staat. Ook krijg je handreikingen om je gezondheid te verbeteren en wordt er uitleg gegeven over de gecombineerde leefstijlinterventie, sinds januari 2019 in de basisverzekering. In samenwerking met Wijchen Gezond).

Maandag 9 september van 19.30 – 21.30 uur in de Bibliotheek Wijchen. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, aanmelden via bibliotheek-wijchen.nl/leefstijl.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners