School

Gepubliceerd op 10 april 2019

Lekker anders naar school is leuk!

Ga je een keer anders dan anders naar school? Dus niet met de auto of fiets maar op een bijzondere manier? Doe dan mee de fotowedstrijd ‘Lekker Anders’-kiekje. Samen met je gezin kun je tussen 12 en 27 april aan de wedstrijd meedoen. De familie die de tocht naar school het meest origineel aanpakt en daar een foto van maakt, maakt kans op een lekker ontbijtje aan huis.

Hoe doe je mee?
De gemeente Wijchen legt uit: “Maak een leuke foto als je een keer anders naar school gaat. Tussen 12 en 27 april zien we de foto graag op lekkerandersdag.nl binnenkomen. We beginnen op 12 april omdat dit de dag van de Koningsspelen is. Veel scholen organiseren dan sportieve activiteiten. Een mooie aanleiding om de tocht naar school dan ook lekker anders aan te pakken. Je kunt je foto tot en met Koningsdag 27 april naar ons toesturen. De winnaar krijgt een ontbijtje voor het hele gezin thuisbezorgd.

Positieve prikkel
De ‘Lekker Anders’ kiekje-fotowedstrijd maakt onderdeel uit van een bredere campagne. Honderden gezinnen in Wijchen maakten afgelopen tijd kennis met deze actie. Het draait erom dat ouders samen met hun kinderen de tocht naar school extra bijzonder maken. En nu het lekkerder weer wordt, is er een extra reden voor ouders om de auto vaker thuis laten staan. Want samen anders naar school is leuk!”

Meer informatie
Voor meer informatie over de ‘Lekker Anders Dag’, kijk op: https://www.lekkerandersdag.nl/category/in-het-nieuws/

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners