Kunst & Cultuur

Gepubliceerd op 25 augustus 2019

Kunstmarkt 25 augustus: Leny van Elk in museumtuin De Tuun

Ter herinnering: vandaag, zondag 25 augustus 2019 wordt aan de achterkant van het kasteel van Wijchen de jaarlijkse kunstmarkt gehouden. Ter gelegenheid hiervan zal kunstenares Leny van Elk in museumtuin De Tuun komen schilderen.

Leny van Elk is een kunstenares uit Leur, een van de kerkdorpen van de gemeente Wijchen. Leny van Elk heeft zich na haar opleiding tot beeldhouwster aan de Stadsacademie in Maastricht en de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht verrassend toegelegd op de fragiele techniek van het aquarelleren. Daarnaast geeft zij als bevoegd docenten aquarel- en tekenlessen.

Tijdens de kunstmarkt zal Leny van Elk, indien het weer het toe laat, met enkele cursisten komen schilderen in museumtuin De Tuun. Ook vrijwilligers van het museum zullen aanwezig zijn om geïnteresseerden meer over de museumtuin en de gewassen die er groeien te vertellen.

Tijd
De Tuun is van 11.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken. Leny van Elk en haar cursisten schilderen van 11.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Prijs
Deze dag kost een bezoek aan alleen De Tuun slechts € 1,00 per persoon. Wordt ook het museum bezocht dan is bezoek aan De Tuun inbegrepen bij het museumticket. Voor informatie en prijzen zie onze website www.museumwijchen.nl.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners