Ondernemers

Gepubliceerd op 4 juni 2021

Kroon Montage: “Bewonder onze zonwering in de showroom in Wijchen!”

  “Wij begrijpen heel goed dat u de producten op ware grootte wilt zien, de materialen wilt voelen en het op u in wilt laten werken. Daarom hebben wij een showroom in Wijchen waar u onder andere onze binnenzonwering kunt bewonderen. Hier staan wij voor u klaar om advies te geven over de verschillende soorten binnenzonwering, zoals jaloezieënraamdecoratie, rolgordijnen en shutters.” vertelt de zonweringspecialist aan de Graafseweg 837 in Wijchen.

  Kroon Montage denkt met u mee over wat het beste aansluit bij uw woonruimte, zodat u naar huis gaat met een zonwering op maat. Daarnaast kunt u in de prachtige showroom kennismaken met Cynthia Kroon en Nancy Kroon. Ook zij zijn onderdeel van het familiebedrijf en zorgen graag voor de kroon op uw woning!

“Wij laten u graag onze zonwering zien in onze showroom aan de Woonboulevard in Wijchen. Naast binnenzonwering bieden wij ook buitenzonwering, zoals screenszonneschermen en rolluiken.

U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak. Daarnaast kunt u bij ons een afspraak maken buiten de normale openingstijden. Zo bieden wij de beste service aan onze klanten.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze binnenzonwering of een zonwering op maat, neemt u dan contact op met ons team via www.kroonmontage.nl. Wij helpen u graag verder!”

Tags: , , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners