Uitgaan

Gepubliceerd op 4 december 2020

Knock Out Comedy Crew bij Theater ‘t Mozaïek Wijchen

Op het eerste gezicht lijkt het ‘n boyband, maar hier zit geen sluwe manager achter. Deze mannen ontmoetten elkaar backstage tijdens een comedyshow en ze raakten bevriend. Zes totaal verschillende types die zonder comedy elkaar nooit hadden ontmoet.

Jarenlang organiseerden ze hun eigen shows in Amsterdam en nu gaan ze samen het land in. Een avond echte stand-up comedy met de comedians van Knock Out Comedy Crew, aangevuld met bevriende, bekende, maar soms ook volslagen onbekende, talentvolle comedians.

Over Knock Out Comedy Crew
Zes stand-up comedians organiseerden jarenlang try-out avonden in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor ook vele bekende comedians graag naar de ‘De Kleinste Comedy Club van Nederland’ kwamen om nieuw materiaal te testen. Na 4 jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren te stoppen, zo konden ze zich weer op hun individuele carrières focussen. Er was echter een bijzondere vriendschap ontstaan tussen deze zes totaal verschillende comedians, dus het is tijd voor de “Nee, we zijn geen boyband”-tour, nu in theaters en poppodia.

Knock Out Comedy Crew was op televisie te zien bij SBS6 & 101TV en bestaat uit Oscar Arnold, Davey Turnhout, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida.

Woensdag 16 december 2020, 21:00 uur, € 15,00,-. www.knockoutcomedy.nl
Klik hier voor de coronarichtlijnen en verdere informatie van het theater aan de Campuslaan in Wijchen.

  Foto: Helene Wiesenhaan

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners