4Daagse

Gepubliceerd op 18 juli 2019

Jeroen (12) uit Wijchen loopt voor tweede keer de Vierdaagse!

Na vorig jaar de vierdaagse met het #Vteam succesvol gelopen te hebben, heeft Jeroen er dit jaar weer zin in. Hij mag zich dit jaar als #Vteam veteraan aansluiten bij het #Vteam en de nieuwe kinderen de finish over praten en gezellig met oude en nieuwe vrienden lopen.

De Dag van Wijchen was helemaal bijzonder: op bezoek bij de burgemeester, #Vteam -rustpost bij het kasteel en veel bekenden langs de route!

  Op de foto de #Vteam-rustpost voor het kasteel met rechts Jeroen en links nieuwe vriend Sverre uit Cuijk. Op de andere foto samen met zijn vader bij de burgemeester.

  Jeroen bedankt iedereen langs de route voor de support, de burgemeester voor de hartelijke ontvangst, de organisatie van Wijchen voor het mogelijk maken van de rustpost en het mooie T-shirt en natuurlijk het hele team van het #vteam voor alle ondersteuning en de gezelligheid!

Het #Vteam bestaat dit jaar uit 75 kinderen die allemaal de Vierdaagse voor het eerst lopen. Kindercorrespondent Tako Rietveld is de teamcaptain en initiatiefnemer van het #Vteam. Hij zorg ervoor dat kinderen in de schijnwerpers staan en hun verhaal kunnen vertellen. ‘De jeugd maakt het verschil. Deze kinderen hebben letterlijk en figuurlijk meer in hun mars dan de meeste volwassenen denken. Ook Jeroen laat dat zien. Als we allemaal meer naar de jeugd luisteren, wordt de wereld een beetje mooier, beter en schoner.’

Het #Vteam maakt elke dag reportages, vlogs en livestreams over de belevenissen tijdens het wandelen, maar ook over onderwerpen als vrede, vriendschap en vrijheid. De belevenissen van Jeroen en het #Vteam zijn te volgen via de website van VteamFacebook en Instagram.

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners