Goed doel

Gepubliceerd op 20 september 2021

Jan Linders Supermarkt Homberg overhandigt €2.580,- aan Stichting High Hopes!

De stichting High Hopes in Wijchen zet zich in voor de minima die, om welke reden dan ook, niet kunnen aankloppen bij de Voedselbank. Deze gezinnen krijgen maandelijks een levensmiddelenpakket aangeboden en  worden naar de juiste instanties doorverwezen bij een hulpvraag.

High Hopes: “Omdat we een non-profit-organisatie zijn, zijn we geheel afhankelijk van financiële giften en donaties zoals levensmiddelen. Maar door COVID-19 merken we dat hulp, in welke vorm dan ook, vaak achterwege blijft. Vandaar dat de Stichting vrijwel elke week een online bingo of loterij organiseert, waarbij iedereen kan deelnemen. Via een bericht op onze Facebookpagina of middels een telefoontje of app, kunnen we u meer uitleg geven over onze acties en hoe u kunt deelnemen. 

Sinds januari 2021 is de stichting het goede doel van het Jan Linders Fonds, waarbij onze acties die veelal samengaan met de supermarktketen, voor opbrengsten zorgen die nog eens extra beloond worden door het fonds. Spelregels hierover kunt u vinden op hun website en wij vermelden ze ook regelmatig op onze Facebookpagina. Het eerste half jaar heeft de Stichting samen met Jan Linders Wijchen heel wat leuke acties georganiseerd, waardoor we afgelopen vrijdag een mooie cheque in ontvangst mochten nemen van maar liefst €2580.
In dit half jaar hebben we keihard moeten werken en is onze inzet ook beloond met een bedrag dat de Stichting heel goed kan gebruiken. Natuurlijk wordt een gedeelte besteed aan de pakketten van onze gezinnen, maar het grootste gedeelte staat gereserveerd voor iets compleet anders.  Het tweede half jaar zal namelijk uitwijzen of dat we onze gezinnen kunnen gaan verrassen met een dagje uit, weekendje weg of misschien wel een kleine vakantie. Wij gaan ons er voor hard maken en hopelijk kunnen we ook nu weer op uw hulp rekenen.
Volg onze pagina op Facebook en doe ook mee met onze (online) acties. U steunt hiermee het goede doel en kunt daarbij ook nog eens kans maken op waanzinnige leuke prijzen. 

Stichting High Hopes
Homberg 1104
06-50254063
www.stichtinghighhopes.nl / Facebook

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners