Gezondheid

Gepubliceerd op 13 mei 2019

Interactieve Bibliotheeklezing op 14 mei over hooggevoeligheid

Tijdens deze lezing op dinsdag 14 mei, krijg je informatie over hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen maar ook meteen praktische tips. De interactieve lezing wordt verzorgd door Miranda Verlaan, Bewust Balans, en is gratis bij te wonen. De lezing begint om 19.30 uur. Aanmelden en/of meer informatie…

Snel overprikkeld? Sterk bewust van je omgeving? Goed inlevingsvermogen? Denk je overal dieper over na? Voel je je anders dan anderen? Mogelijk ben je hooggevoelig. Dit is geen ziekte of aandoening maar een karaktereigenschap waar je plezier maar ook veel last van kunt hebben.

Tijdens deze lezing krijg je informatie over hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen maar ook meteen praktische tips. De interactieve lezing wordt verzorgd door Miranda Verlaan, Bewust Balans, en is gratis bij te wonen.

10 jaar geleden startte Miranda Verlaan haar praktijk Bewust Balans waar ze zich vooral richt op hooggevoeligheid, onzekerheid, stress en burn-outklachten. Met veel passie en plezier behandelt ze dagelijks volwassenen én kinderen. Hierbij zet ze, naast haar kennis en ervaring, ook haar intuïtie in om een passende behandeling te geven. Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid, een eigenschap die 20% van de mensen bezit en die voor velen als last wordt ervaren. Haar doel is om van die last een kracht te maken zodat je weer vrolijk, vitaal en vol vertrouwen door het leven kan gaan. Positief, effectief, sensitief én met beide benen op de grond zijn belangrijke pijlers in haar manier van behandelen.

De therapie richt zich op de gehele mens; zowel energetisch als mentaal (bewustwording, wie ben ik, wat zijn mijn grenzen) alsook lichamelijk (voeding, vitamines, mineralen).

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners