Verkeer

Gepubliceerd op 24 oktober 2018

Inloopavond werkzaamheden Kerkeveld

De gemeente Wijchen meldt: “Vanaf 5 november starten wij in de wijk Kerkeveld met verschillende werkzaamheden om de verkeersveiligheid te verbeteren. Buurtbewoners zijn van harte welkom tijdens een inloopavond op woensdag 31 oktober in basisschool De Trinoom aan de Diemewei 4505. Zij kunnen zelf bepalen wanneer zij willen komen, want de inloopavond duurt van 18.30 tot 20.30 uur.

Waarom aan de slag?
Vorig jaar besloot de gemeenteraad om de verkeersveiligheid in Kerkeveld te verbeteren. Hoe? Door in een aantal straten in de wijk verkeersremmende maatregelen te nemen. Ook rond basisschool De Trinoom verandert er het een en ander. Tijdens de inloopavond zien de aanwezigen de definitieve tekeningen van alle aanpassingen. Onze medewerkers zijn natuurlijk aanwezig om uitleg te geven. En om vragen te beantwoorden.

Wat gaan we doen?
We gaan onder andere vluchtheuvels, drempels en een fietspad aanleggen. Bij basisschool de Trinoom maken we een schoolroute om de school heen. Ook komen daar meer parkeerplaatsen. Waar we deze wegwerkzaamheden precies uitvoeren kunt u teruglezen op onze website www.wijchen.nl Vanaf dinsdag 30 oktober staan hier ook alle tekeningen online. U kunt hinder ervaren door deze wegwerkzaamheden. Er worden omleidingsroutes aangegeven.”

Meer informatie
Wilt u meer weten? Stuur dan een berichtje naar Marcel Rutten via m3.rutten@drutenwijchen.nl of bel 024 751 71 11.

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners