Hoe gaat het nu eigenlijk met… Pieter Burgers van Pizza Pasta?

Ondernemers
Van onze redactie
25 januari 2021
Wellicht heeft u al lang niet meer van ze gehoord of gezien. In deze rubriek vragen we mensen wat Corona met ze doet en hoe ze er financieel voor staan. Gaan ze het redden en kijken ze nog hoopvol naar de toekomst? Deze keer praten we met Pieter Burgers van zijn Restaurant Pizza Pasta op de Wijchense Markt.

Pieter, hoe gaat het met je in deze moeilijke coronatijd? “Het gaat wel redelijk. Ik ben een beetje van alles en nog wat aan het doen. Ik heb Piets Winterkeuken bedacht waarbij ik regelmatig producten als de Hollandse winterkost verkoop. We deden zelfs oliebollen en hebben we nu ook Churros (Spaanse donuts) te koop. Verder verveel ik me privé niet, want ik ben elke dag creatief met mijn bedrijf bezig. Ook alle grafische ontwerpen voor alle media-uitingen zelf.”

Hoe staat het met de financiën? Pieter: “Het is moeilijk en ik werk nu van maand tot maand om uit de kosten te komen. Het afhalen/bezorgen wordt steeds minder. Ik heb het gevoel dat mensen de horeca nog steeds steunen, maar de nieuwigheid is eraf, terwijl we de steun nog steeds héél hard nodig hebben.”

Heb je nog hoop dat je het gaat redden? “Ergens wel, al is dit sterk afhankelijk van wanneer en in welke vorm we weer open mogen. Mocht dit alles bij elkaar nog écht lang duren, dan weet ik het nog niet. Ik merk dat mensen in Wijchen mijn acties in ieder geval omarmen en dat geeft me een hoopvol gevoel. Daarnaast ben ik ook nog bezig mijn restaurant te veranderen om een grotere doelgroep aan te gaan spreken waardoor we er, hoop ik, alleen nog maar sterker uit gaan komen.”

We wensen Pieter veel succes!
Foto: Sandy Wijnhoven.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties