Coronavirus

Gepubliceerd op 7 april 2021

Hoe gaat het nu eigenlijk met… Moris Grafitti?

Wellicht heeft u al lang niet meer van ze gehoord of gezien. In deze rubriek vragen we mensen wat Corona met ze doet en hoe ze er financieel voor staan. Gaan ze het redden en kijken ze nog hoopvol naar de toekomst? We hadden een kort gesprek met Morris Broekhoff in zijn atelier.

  Morris, hoe gaat het met je? Moris: “Het gaat erg goed want ik ben gezond! Op het gebied van werk was het heel erg rustig, waardoor ik veel eigen werk heb kunnen maken. Bijvoorbeeld de paintings in de fietstunnel Wijchen-Noord maar ook in de rest van Nederland. Zo was ik in Amersfoort, Boxtel en Nijmegen. Daarnaast heb ik lekker gewandeld, gesport en gezond gekookt.”

Hoe gaat het financieel? “Ik heb behoorlijk in moeten teren op mijn reserves. Ik ontvang wel een kleine tegemoetkoming vaste lasten waarmee ik de huur van mijn atelier net kan dekken. Daar ben ik blij mee. Op dit moment zit mijn agenda weer vol met workshops en dat is super.”

  Kijk je hoopvol naar de toekomst? Moris: “Ja! Ik ben bezig met een nieuwe serie schilderijdoeken. Een wat andere stijl die mensen misschien niet direct van mij verwachten. Daarmee wil ik eind van het jaar op een mooie locatie mee exposeren! Tevens ga ik op grote muren mooie paintings maken. Zo ben ik nu bezig bij Jumbo Wijchen Zuid, die binnenkort klaar is. Daarna volgt Jumbo Herenstraat. Het zou helemaal top zijn als we dichterbij het centrum een grote wand creëren waar straatkunstenaars hun werk mogen laten zien!”

  We wensen Moris veel succes. www.morisgraffiti.nl

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners