Coronavirus

Gepubliceerd op 25 februari 2021

Hoe gaat het nu eigenlijk met… Koen Logtens van Theaterschool Hakoena? 🎭

Wellicht heeft u al lang niet meer van ze gehoord of gezien. In deze rubriek vragen we mensen wat Corona met ze doet en hoe ze er financieel voor staan. Gaan ze het redden en kijken ze nog hoopvol naar de toekomst? We hebben een kort gesprekje in ‘t Mozaïek bij Wijchens eerste Theaterschool.

Hoe is het met je Koen? “Het gaat goed. We hebben allerlei creatieve manieren bedacht om ons bedrijf doorgang te laten vinden, zowel online als offline. Zo ben ik nu bezig met de Hakoena – Speurtocht. Ook maken we een pilot van de Muzikale Wandeling m.m.v. Restaurant het Broertje. Tevens zijn we de Posilieviteitscampagne “Pofit 21” #posilief gestart, want ik was klaar met negativiteit.”

Hoe gaat het financieel met jullie? Koen: “Ik heb de eenmalige compensatieregeling van €4.000 ontvangen.  Ik heb verder mijn kosten gereduceerd met als doel om de zzp’ers die het nodig hadden te voeden. We konden door het online keuze-aanbod de lessen voor onze cursisten continueren en gelukkig bleven de meeste cursisten loyaal. Dat zorgde gelukkig voor inkomsten. Maar we missen de vele schoolprojecten die we jaarlijks doen!”

Heb je nog hoop dat je het gaat redden? Koen: “Ik geloof in pro-activiteit en dus denken in oplossingen in plaats van problemen. Zo wordt nu de Posilivieteitscampagne doorgevoerd naar scholen. We gaan gratis online “lesjes” aanbieden om de leerkracht te ontlasten en het welzijn en welbevinden van kinderen te vergroten. Wij gaan het als Hakoena redden omdat er steeds meer vraag komt naar persoonsvorming en sociaal-emotionele ontwikkeling voor kinderen. En laten we daar nu juist heel goed in zijn!”

We wensen Koen Logtens met zijn Theaterschool Hakoena heel veel succes! 
www.Theaterschoolhakoena.nl

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners