Coronavirus

Gepubliceerd op 24 maart 2021

Hoe gaat het nu eigenlijk met… Autorijschool Jonkers?

  Wellicht heeft u al lang niet meer van ze gehoord of gezien. In deze rubriek vragen we mensen wat Corona met ze doet en hoe ze er financieel voor staan. Gaan ze het redden en kijken ze nog hoopvol naar de toekomst? We hadden een kort gesprek aan De Lingert 6314 met Frans Jonkers, die sinds 2 weken weer autorijles mag geven.

Frans, hoe gaat het met je? Frans: “We konden de laatste 3 maanden natuurlijk niks en heb toen maar mijn administratie bijgewerkt, huishoudelijke klusjes gedaan en veel gewandeld en gelezen. Ik ben dan ook blij dat ik nu weer kan rijden. Het is direct super druk! We kunnen nu ook de wachtlijst-achterstanden wegwerken. Daar zijn we erg blij mee en de leerlingen natuurlijk helemaal!”

Hoe gaat het financieel? “We hebben in maart 2020 de TOZO ontvangen van €4.000. Daarnaast ontvingen we een aanvulling tot €1.500 per maand t/m mei 2020. Nu wacht ik nog op de TVL van de maanden december 2020 en januari en februari 2021. Om te leven is die €1.500 voldoende omdat mijn vrouw Mathilda ook werkt.”

  Kijk je nog hoopvol naar de toekomst? Frans: “Ik wel! Laten we hopen dat de besmettingen afnemen en we snel gevaccineerd zijn. Gelukkig hebben we constant leerlingen op de wachtlijst staan. Dus daar zijn we wel erg blij mee. Maar vergeet niet dat we in 10 jaar al zo’n 425 geslaagden hebben afgeleverd. En dat is bovengemiddeld!”

We wensen Frans en Mathilda veel succes! www.autorijschooljonkers.nl

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners