Hockey: MHC Wijchen Heren 1 weet geen punten te veroveren tegen koploper

Van onze redactie
5 oktober 2015
In het prille seizoen presteert Wijchen wisselvallig. De openingswedstrijd was een fantastische overwinning, daarna volgde een nederlaag en een gelijkspel. Deze zondag speelde Wijchen een thuiswedstrijd tegen Blerick, degradant uit de tweede klasse.

De eerste helft waren beide partijen gelijkwaardig aan elkaar. Kansen aan beide kanten, die verzuimd werden om af te maken. Blerick kwam op een 1-0 voorsprong door een geplaatste slag in de hoek. Kort daarna kwam Wijchen op gelijke hoogte door een strafbal die gescoord werd door Jelte Koenen. 1-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft speelde Wijchen aanmerkelijk minder sterk dan in de eerste helft. Hoewel er ook kansen werden gecreëerd door Wijchen, was het Blerick dat tweemaal scoorde. De 1-2 was voor de neutrale toeschouwer fantastisch om te zien. De spits van Blerick sleepte de bal praktisch vanaf de achterlijn de kruising in. De 1-3 werd gescoord vanuit een strafcorner. Dit was tevens de eindstand.