Coronavirus

Gepubliceerd op 1 april 2020

Geslaagde 1-april-grap Basisschool Het Zuiderpad

De kinderen van de bovenbouw van Basischool Het Zuiderpad zijn vandaag op 1 april goed voor de gek gehouden. Gisteren kregen de kinderen het verzoek om hun gemaakte huiswerk voor 11.00 uur vandaag op het raam te plakken, zodat de juffen en meesters het gemaakte werk konden zien. De kinderen moesten er een foto van maken en dit voor 11.00 uur opsturen met hun adres erbij.

De juffen en de meesters zouden dan met de fiets langs komen om al het werk te bezichtigen. De kinderen hebben massaal aan het verzoek voldaan. De leerkrachten van de bovenbouw (gr. 6-7-8) kregen vele foto’s opgestuurd met het verzoek om langs te komen. Er waren natuurlijk ook kinderen/ouders die het door hadden en zij stuurden een foto met 1 april op de gevel!

Precies om 11.00 uur kregen de kinderen het volgende bericht:

“Lieve kinderen,
Wat hebben jullie massaal gereageerd en al jullie werk netjes op de raam geplakt. Helaas moeten wij jullie mededelen dat het een speciale dag is vandaag… 

😂😂 1 APRIL 😂😂 

Sommige kinderen wisten dat het 1 april was. Hopelijk zien wij nu een lach op jullie gezicht! Nu komen de foto’s van iedereen die wel wat hebben opgehangen. Wij hebben in ieder geval gezien dat jullie hard werken!

Fijne dag nog!! Juffen en Meesters groep 6-7-8

De reacties waren overwegend positief, hoewel er natuurlijk ook kinderen toch teleurgesteld waren, dat de juf of de meester niet langs kwam. Maar uiteindelijk kon iedereen er wel om lachen.
Kijk naar enkele foto’s van de verschillende ramen.

      

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners