Ondernemers

Gepubliceerd op 10 december 2015

Gaat Marion van der Wielen er dit jaar met de Beauty Award vandoor?

Vorig jaar gooide ze al hoge ogen met haar deelname aan de Beauty Award en dit jaar is de Wijchense Marion van der Wielen opnieuw genomineerd. Dat maakte de organisatie van de Beauty Award vandaag bekend. Beauty & Relax Lounge hoort bij de drie beste schoonheidsspecialisten van regio Noord en strijdt nu met twee vakcollega’s om de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar 2016’.

Top 3

De Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd, georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP). Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk. Marion van der Wielen deed vorig jaar met haar salon Beauty & Relax Lounge voor het eerst mee en eindigde ook toen in de top 3. “Dat was zo’n geweldige ervaring”, zegt ze. “Ik ben dan ook enorm blij en supertrots dat ik voor het tweede jaar op rij een finaleplaats heb weten te bemachtigen!”

Beaut & Relax

Feedback

Met haar unieke, doelgerichte werkwijze op het gebied van huidverbetering en huidverjonging helpt Marion haar klanten om hun huid effectief te verbeteren. Zicht- en merkbaar resultaat is haar doel. Ze vertelt: “Mijn nominatie van vorig jaar heeft mij een extra boost gegeven om door te gaan met deze missie. Ik heb de feedback uit het juryrapport meegenomen en hoop de jury te laten zien waar ik stappen in heb gezet. Door dit de komende maanden nog te finetunen, achter mijn visie te blijven staan en met passie te doen wat ik het allerliefste doe, hoop ik de jury ervan te kunnen overtuigen dat ik de Award verdien.”

Uitreiking

De Beauty Award winnen doe je niet zomaar; daar gaat een heel traject aan vooraf. De genomineerden moesten een businessplan inleveren, er kwam een mystery guest langs en binnenkort volgen interviews door de jury. Op 21 maart 2016 vindt de spectaculaire uitreiking plaats in Studio 21 te Hilversum. Marion: “Het wordt weer een echte rollercoaster, maar ik heb er heel veel zin in. Ik ga de komende maanden wederom genieten van alles wat deze nominatie met zich meebrengt en er alles aan doen om op 21 maart de felbegeerde Award mee naar huis te mogen nemen.”

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners