Ondernemers

Gepubliceerd op 10 mei 2019

Frank Aarts ziet Private Leasing-tak groeien!

In 2015 voegde Frank Aarts Wijchen BV het werkplaatsconcept “James Autoservice” toe aan zijn autobedrijf aan de Nieuweweg 187. Hiermee verkoopt en repareert hij niet alleen alle automerken, maar garandeert hij ook de kwaliteit van de leaserijder. Een groeiende markt tegenwoordig.

  Frank: “Private Lease betekent dat u geen aanbetaling doet en maandelijks een vastgesteld leasebedrag betaalt waarin de volgende zaken zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst en BTW.
Eigenlijk kan ik beter uitleggen wat er niet onder valt”, laat de Wijchense ondernemer weten. “En dat zijn logische zaken zoals brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus!” Het Wijchense autobedrijf ontvangt steeds meer aanvragen. “Klanten willen een redelijk jonge auto rijden en niet teveel betalen. Als je weet dat je vanaf €229 incl. per maand een Volkswagen Up rijdt, is dat natuurlijk zeker lucratief!” Wist u dat in Engeland het aandeel Private Lease-auto’s al 70% is! De slogan van Frank Aarts Wijchen is dan ook niet voor niets: “Private Lease is zorgeloos autorijden!”
www.frankaarts.nl

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners